<
Новини
Off-road: що нового?
28.03.2018
Уже першого дня після відкриття мешканці готелю запитували: «Ну що, нарешті працює?» Справді, пережити кілька тижнів без улюблених страв було над-завданням! Щоби якнайшвидше побачити результат, варто було тут пожити – при чому, усім колективом. «Останні тижні до відкриття не було і думки про відпочинок, - розповідає Валерій Олександрович, керівник комплексу, - і часу потрапити у кабінет. Тому підрахунки потім, а зараз – результат: концепція, нове меню, ремонт!»
Банкет vs фуршет
01.03.2018

Один легковажний помах меню, і святковий фуршет перетворюється на банкет! Чому гості приходять за канапками і зупиняють свій вибір на Олів’є? Відмінності бенкетів від фуршетів, міграція страв категоріями меню, атрибутика столів – в усьому цьому спробуємо розібратися.

Топ супів у зимовий сезон
18.01.2018

Традиційно, перше місце посідає український борщ – ідеально збалансована страва з великим вмістом вітамінів, мінералів та ферментів.

Запрошуємо святкувати Новорічні корпоративи
01.12.2017
До уваги наших гостей: на територіі заміського комплексу "4х4" можна проводити незабутні корпоративи! Два ресторани пропонують веселу та автентичну шоу-програму! Конкурси, подарунки, якісний алкоголь та ексклюзивна кухня.
Телефонуйте: 0676767444, Porscheнь та 0673807309 - Offroad
Бізнес довжиною півтора десятиріччя, або як перетворити автосервіс на ресторан.
27.11.2017
Класична історія готельно-ресторанного бізнесу – уся втілена в «4х4», від концепції придорожнього мотелю до потужного туристичного осередку на Рівненщині. Про усе це говорили з Валерієм Романовичом, керівником комплексу, захопивши тему екологічного туризму, містопланування, співпраці з місцевими мешканцями і довгих зим, коли увесь комплекс вкривається шаром снігу, а вирішення життєвих питань залежить від ентузіазму колективу, дехто з якого працює тут чи не десятиріччя.