<
Новини
Типи харчування в готелях
04.06.2019

Ну все, сезон відпусток офіційно відкрито. Про те, що ми будемо пити, визначимося дорогою, а от із харчуванням інакше. Потрібна стратегія. Отже, поговоримо про умовні позначення, які допомагають європейцям розуміти, про який режим йдеться.

RO – room only – дослівно перекладається як «тільки номер». Синоніми, до речі: AO (accommodation only), або OB (only bed), що означає: тільки проживання, тільки ліжко-місце.

Європейський вектор гастрономічного туризму
03.05.2019

Останні десятиріччя ознаменувалися розвитком нових напрямків туризму. На повістці дня: зелений та гастрономічний туризм. Україна, як зазначають фахівці, має усі передумови для розвитку як першого, так і другого. Прийнятна екологія, дивовижні краєвиди та національна гостинність – усе це робить регіони України ідеальними для такого напрямку, як екологічний (або зелений) туризм. Приміські готельні комплекси пропонують щось середнє, і це, як виявилося, оптимально. Поєднання кращих традицій сервісу мережевих готелів та насичення їх автентичними ландшафтними острівками (приміром, комплекс 4х4) дає змогу туристам отримати комфортний відпочинок.

 

Але детальніше – про гастрономічний туризм. Явище стихійне, але водночас достатньо кероване. Ключове – обрати власну позицію, що вміщатиме певний набір унікальних пропозицій. З цієї точки зору національна кухня вже є ексклюзивом для іноземців. Складніше вклинитися у потік гастрономічних туристів всередині країни, або, скажімо, регіону. Деякі компанії використовують для цього кулінарні шоу, дозволяючи їх організаторам та ключовим акторам на постійній основі облаштуватися в їх локації. Є разові шоу, які радше працюють у якості інструменту реклами. Відвідати місце, відзначене популярними кулінарними експертами, прагне кожен фан.

 

Направду, для заохочення туристів до зупинки в тому чи іншому закладі під час гастрономічної подорожі, не потрібна спеціальна стратегія. Більшість таких туристів мають на думці декілька улюблених страв і всього лише порівнюють їх варіації у різних закладах, містах та країнах. Класика кухні – обличчя ресторану. Це може бути славнозвісна «Карбонара», улюблений «Тірамісу» або один з класичних коктейлів. Тестування коктельної карти, до речі, невід’ємна частина справжнього гастрономічного туру.

Том Ям Porsche'нь
18.03.2019
Коли чоловіки приміряють образ інста-дів, вони замовляють Том Ям. Їдять, фотографують, просять рецепт, замовляють знову. Бо він на всі дні відбирає спокійні ночі – справжня любов. Все настільки цікаво, що у світі створюються фан-клуби поціновувачів супу – усі хочуть жити щонайменше 83 роки, як тайці. Том Ям, мабуть, найяскравіший приклад культури харчування, виплеканої в цій країні, і має декілька форматів. Як український борщ, але радикально варіативно.
Основи сервісу. Приватність
15.02.2019
Один з ключових сервісів громадських закладів – це безпека та конфіденційність. Попри чіткі законодавчі вимоги, яких дотримується адміністрація закладів, клієнти зважають на «людський фактор» і визначають той кредит довіри, який готові надати. Компанія «Papa&Mama» ставить на перше місце безумовну лояльність і озвучує цілі та необхідність збору приватних даних, якщо така існує.
Запрошуємо святкувати зимові свята з нами!
19.11.2018

Рівно за місяць компанія Papa&Mama відкриває сезон новорічних корпоративів!

Оновлена шоу-програма від топ-ведучих міста Рівне, можливість сформувати стіл з оновленого банкетного меню на більш ніж 200 позицій, стильні фотозони, корисні призи та подарунки, ранній початок і пізнє завершення - усе, як ви хотіли

Бронювання місць на період з 20 до 31 грудня здійснюється за номерами:

0673807308 - Blues&Jazz

0673807309 - Offroad

0676767444 - Porsche'нь

ОСОБЛИВА ПРОПОЗИЦІЯ - новорічна ніч!

Кількість місць обмежена.

Fortissimo відкрито
01.11.2018
Компанія Papa&Mama запустила новий, унікальний для Рівного проект. У кав’ярні Fortissimo, що знаходиться на території готельно-ресторанного комплексу «4х4», тепер можна за чашечкою кави спостерігати за процесом обсмаження кави різних сортів. «Ми ретельно готувалися до лінії виробництва кави», - коментує Костянтин Годун, керівник напрямку, - «Упродовж півріччя ми обирали найбільш якісні сорти, міксували їх і виводили вишукані авторські композиції».
Off-road. Другий поверх
03.07.2018
Ремонт – справа нескінченна. Але маючи успішний досвід роботи семи закладів готельно-ресторанної сфери, керівники ресторанів мережі навчилися прискорювати час. Вивіска «зачинено на ремонт» на другому поверсі ресторану «Offroad» іще не встигла пройти бойове хрещення дощем, а вже втратила свою доцільність. Отже, в квітні було відкрито залу для банкетів – і почалася низка свят. Забронювати дату у цей щедрий на святкові події сезон можна за номером 0673807309.
Off-road: що нового?
28.03.2018
Уже першого дня після відкриття мешканці готелю запитували: «Ну що, нарешті працює?» Справді, пережити кілька тижнів без улюблених страв було над-завданням! Щоби якнайшвидше побачити результат, варто було тут пожити – при чому, усім колективом. «Останні тижні до відкриття не було і думки про відпочинок, - розповідає Валерій Олександрович, керівник комплексу, - і часу потрапити у кабінет. Тому підрахунки потім, а зараз – результат: концепція, нове меню, ремонт!»
Банкет vs фуршет
01.03.2018

Один легковажний помах меню, і святковий фуршет перетворюється на банкет! Чому гості приходять за канапками і зупиняють свій вибір на Олів’є? Відмінності бенкетів від фуршетів, міграція страв категоріями меню, атрибутика столів – в усьому цьому спробуємо розібратися.

Топ супів у зимовий сезон
18.01.2018

Традиційно, перше місце посідає український борщ – ідеально збалансована страва з великим вмістом вітамінів, мінералів та ферментів.

Запрошуємо святкувати Новорічні корпоративи
01.12.2017
До уваги наших гостей: на територіі заміського комплексу "4х4" можна проводити незабутні корпоративи! Два ресторани пропонують веселу та автентичну шоу-програму! Конкурси, подарунки, якісний алкоголь та ексклюзивна кухня.
Телефонуйте: 0676767444, Porscheнь та 0673807309 - Offroad
Бізнес довжиною півтора десятиріччя, або як перетворити автосервіс на ресторан.
27.11.2017
Класична історія готельно-ресторанного бізнесу – уся втілена в «4х4», від концепції придорожнього мотелю до потужного туристичного осередку на Рівненщині. Про усе це говорили з Валерієм Романовичом, керівником комплексу, захопивши тему екологічного туризму, містопланування, співпраці з місцевими мешканцями і довгих зим, коли увесь комплекс вкривається шаром снігу, а вирішення життєвих питань залежить від ентузіазму колективу, дехто з якого працює тут чи не десятиріччя.