<
Новости
Що на обід: 2019
05.08.2019
Фахівці дають такі прогнози щодо кулінарних тенденцій, які домінуватимуть на світових обідах у 2019 році. Ресторатори помічають 
щорічні зміни очікувань щодо пропозицій ресторанів, при цьому наступні сім тенденцій лідирують у 2019 році. Соціальні медіа
вже зробили революцію в харчовій промисловості, а ресторани коригували меню для досягнення максимального соціального впливу.
Тепер Instagram Stories, Facebook Live та YouTube розширили цю тенденцію далеко за межі очікуваного, а ділитися враженнями від обіду,
які добре працюють у відео, стало модно. Відбулося збільшення частки технологічних засобів у ресторанах.

Типи харчування в готелях
04.06.2019

Ну все, сезон відпусток офіційно відкрито. Про те, що ми будемо пити, визначимося дорогою, а от із харчуванням інакше. Потрібна стратегія. Отже, поговоримо про умовні позначення, які допомагають європейцям розуміти, про який режим йдеться.

RO – room only – дослівно перекладається як «тільки номер». Синоніми, до речі: AO (accommodation only), або OB (only bed), що означає: тільки проживання, тільки ліжко-місце.

Європейський вектор гастрономічного туризму
03.05.2019

Останні десятиріччя ознаменувалися розвитком нових напрямків туризму. На повістці дня: зелений та гастрономічний туризм. Україна, як зазначають фахівці, має усі передумови для розвитку як першого, так і другого. Прийнятна екологія, дивовижні краєвиди та національна гостинність – усе це робить регіони України ідеальними для такого напрямку, як екологічний (або зелений) туризм. Приміські готельні комплекси пропонують щось середнє, і це, як виявилося, оптимально. Поєднання кращих традицій сервісу мережевих готелів та насичення їх автентичними ландшафтними острівками (приміром, комплекс 4х4) дає змогу туристам отримати комфортний відпочинок.

Том Ям Porsche'нь
18.03.2019
Коли чоловіки приміряють образ інста-дів, вони замовляють Том Ям. Їдять, фотографують, просять рецепт, замовляють знову. Бо він на всі дні відбирає спокійні ночі – справжня любов. Все настільки цікаво, що у світі створюються фан-клуби поціновувачів супу – усі хочуть жити щонайменше 83 роки, як тайці. Том Ям, мабуть, найяскравіший приклад культури харчування, виплеканої в цій країні, і має декілька форматів. Як український борщ, але радикально варіативно.
Основи сервісу. Приватність
15.02.2019
Один з ключових сервісів громадських закладів – це безпека та конфіденційність. Попри чіткі законодавчі вимоги, яких дотримується адміністрація закладів, клієнти зважають на «людський фактор» і визначають той кредит довіри, який готові надати. Компанія «Papa&Mama» ставить на перше місце безумовну лояльність і озвучує цілі та необхідність збору приватних даних, якщо така існує.
19.11.2018
Запрошуємо святкувати зимові свята з нами!
Fortissimo открыт
01.11.2018
Компания Papa&Mama запустила новый, уникальный для города Ровно, проект. В кофейне Fortissimo на территории отельно-ресторанного комплекса «4х4», теперь можно за чашечкой кофе наблюдать за процесом обжаривания кофейных зерен различных сортов. «Мы тщательноо готовились к линии производства кофе», - комментирует Константин Годун, руководитель направления, - «В течение полугода мы выбирали самые качественные сорта, миксовали их и выводили изысканные авторские композиции».
Off-road. Второй этаж
03.07.2018
Ремонт - дело бесконечное. Но имея успешный опыт работы семи заведений гостинично-ресторанной сферы, руководители ресторанов сети научились ускорять время. Вывеска «закрыт на ремонт» на втором этаже ресторана «Offroad» еще не успела пройти боевое крещение дождем, а уже потеряла свою целесообразность. Итак, в апреле был открыт зал для банкетов - и началась череда праздников. Забронировать дату в этот щедрый на праздничные события сезон можно по телефону 0673807309.
Off-road: что нового?
28.03.2018
Уже в первый день после открытия жители отеля спрашивали: «Ну что, наконец работает?» Действительно, пережить несколько недель без любимых блюд было над-заданием! Чтобы как можно быстрее увидеть результат, стоило здесь пожить - причем, всем коллективом. «Последние недели до открытия не было и мысли об отдыхе, - рассказывает Валерий Александрович, руководитель комплекса - и времени попасть в кабинет. Поэтому подсчеты потом, а сейчас - результат: концепция, новое меню, ремонт »
Банкет vs фуршет
01.03.2018
Один легкомысленный взмах меню и праздничный фуршет превращается в банкет! Почему гости приходят за бутербродами и останавливают свой выбор на Оливье? Различия пиров от фуршетов, миграция блюд категориями меню, атрибутика столов - во всем этом попробуем разобраться.
Топ супов в зимний сезон
18.01.2018
Традиционно, первое место занимает украинский борщ - идеально сбалансированная пища с большим содержанием витаминов, минералов и ферментов.
Приглашаем праздновать Новогодние корпоративы
01.12.2017
Вниманию наших гостей: на территории загородного комплекса "4х4" можно проводить незабываемые корпоративы! Два ресторана предлагают веселую и аутентичную шоу-программу! Конкурсы, подарки, качественный алкоголь и эксклюзивная кухня.
Звоните: 0676767444, Porscheнь и 0673807309 - Offroad
Бизнес длиной полтора десятилетия, или как превратить автосервис в ресторан.
27.11.2017
Классическая история гостинично-ресторанного бизнеса - вся воплощена в «4х4», от концепции придорожного мотеля до мощного туристического центра на Ровенщине. Обо всем этом говорили с Валерием Романовичем, руководителем комплекса, захватив тему экологического туризма, градопланирования, сотрудничества с местными жителями и долгих зим, когда весь комплекс покрывается слоем снега, а решение жизненных вопросов зависит от энтузиазма коллектива, некоторые из которого работает здесь почти десятилетия .